Τελευταίες ειδήσεις

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12.00 μ. ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς επισκέφθηκε τη Διοίκηση της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Αθηένου και συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Όμηρο Γεωργίου, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με υγεία και Καλές Γιορτές στον ίδιο και σε όλους τους στρατιώτες που υπηρετούν εκεί, ενώ τους παρέδωσε δώρο για τη Διοίκηση. Μετά επισκέφτηκαν μαζί με τον Διοικητή και άλλο αξιωματικό όλα τα φυλάκια της περιοχής Αθηένου και ο Δήμαρχος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με υγεία και Καλές Γιορτές σε όλους τους αξιωματικούς και στρατιώτες που υπηρετούν σ’ αυτά και πρόσφερε δώρα για τις ανάγκες των φυλακίων, σύμφωνα με τις ανάγκες που είχαν δηλωθεί από τους ίδιους στον Δήμο προηγουμένως.

Λόγω των μέτρων πρόληψης για τον Κορωνοϊό, στη συνάντηση δεν παρευρίσκοντο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Προσφέροντας τα δώρα εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον Διοικητή, τους αξιωματικούς και όλους τους στρατιώτες για την παρουσία και τη βοήθειά τους στην Αθηένου, τόνισε ότι ο Δήμος πάντοτε θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειασθεί που μπορεί να βοηθήσει, ενώ ευχήθηκε να είναι  Χαρούμενο, Ευτυχισμένο και Υγιές το νέο έτος για όλους και τις οικογένειές τους και ταυτόχρονα να είναι ένα έτος στο οποίο σύντομα θα επανέλθει η φυσιολογική ζωή με τον έλεγχο της πανδημίας.

Ο κ. Όμηρος Γεωργίου ευχήθηκε επίσης Χρόνια Πολλά με Υγεία και Καλές Γιορτές εκ μέρους όλων, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο τον Δήμο για τη στήριξη που τους δίνουν κάθε χρόνο.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc