Τελευταίες ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ AMBIENT CAFE ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ        ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ ΑΘΗΕΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Η έμπρακτη προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο συνεχίζεται από τους Αθηενίτες. Ο διευθυντής του Ambient Cafe στην Αθηένου κ. Κυριάκος Αγαπίου, σε επικοινωνία του με τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά, τον πληροφόρησε ότι το Ambient Cafe προσφέρει δωρεάν φαγητό σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη αυτή την περίοδο, λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του Κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κυριάκο Αγαπίου και τον συνεχάρη για την προσφορά του Ambient Cafe, ενώ τόνισε τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν οι Αθηενίτες προς αυτούς που τη χρειάζονται.

Όσοι Αθηενίτες έχουν πραγματική ανάγκη παροχής φαγητού αυτή την περίοδο, λόγω των επιπτώσεων του Κορωνοϊού, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Δήμου Αθηένου, τηλ. 24811370 ή στη δωρεάν γραμμή του Δημότη, τηλ. 24524004, για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc