Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ AMBIENT CAFE ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ        ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ ΑΘΗΕΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Η έμπρακτη προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο συνεχίζεται από τους Αθηενίτες. Ο διευθυντής του Ambient Cafe στην Αθηένου κ. Κυριάκος Αγαπίου, σε επικοινωνία του με τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά, τον πληροφόρησε ότι το Ambient Cafe προσφέρει δωρεάν φαγητό σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη αυτή την περίοδο, λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του Κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κυριάκο Αγαπίου και τον συνεχάρη για την προσφορά του Ambient Cafe, ενώ τόνισε τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν οι Αθηενίτες προς αυτούς που τη χρειάζονται.

Όσοι Αθηενίτες έχουν πραγματική ανάγκη παροχής φαγητού αυτή την περίοδο, λόγω των επιπτώσεων του Κορωνοϊού, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Δήμου Αθηένου, τηλ. 24811370 ή στη δωρεάν γραμμή του Δημότη, τηλ. 24524004, για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.