Τελευταίες ειδήσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συνεργάτη στο Πωλητήριο του Καλλινίκειου Δημοτικού Μουσείου Αθηένου

 1. Ο Δήμος Αθηένου ζητά ανεξάρτητο συνεργάτη για αγορά υπηρεσιών διάρκειας ενός χρόνου, με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε σχέση με τη λειτουργία του Πωλητηρίου στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου.
 2. Το Πωλητήριο έχει στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της επίσκεψης στο Μουσείο, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα απόκτησης αναμνηστικών αντικειμένων και δώρων, τα οποία αντιπροσωπεύουν τόσο το Μουσείο, όσο και ολόκληρη την Αθηένου.
 3. Στο Πωλητήριο διατίθενται αναμνηστικά (souvenirs), τα οποία φέρουν κυρίως το λογότυπο του Μουσείου και παρουσιάζουν α) τη ζωή και το έργο του μακαριστού Καλλίνικου Μοναχού, β) αρχαιότητες και γ) άλλα εκθέματα από τις συλλογές του Μουσείου. Επίσης, η συλλογή του Πωλητηρίου εμπλουτίζεται με βιβλία, έργα τέχνης, όπως ψηφιδωτά και πίνακες ζωγραφικής, ευχετήριες κάρτες και άλλα αντικείμενα, τα οποία προβάλλουν την ιστορική και πολιτισμική εικόνα της Αθηένου.
 4. Το άτομο που θα επιλεγεί θα είναι υπεύθυνο για την εύρυθμη λειτουργία του Πωλητηρίου, πρέπει να έχει ευχάριστη προσωπικότητα, νέες και πρωτότυπες ιδέες, πρέπει να μπορεί να εξυπηρετεί τους επισκέπτες, να προωθεί τα αντικείμενα προς πώληση και να συνεργάζεται με την Έφορο του Μουσείου και τη Διεύθυνση του Δήμου Αθηένου.
  α) Απαραίτητα προσόντα:
  1. Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  2. Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  3. Καλή γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή και χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  β) Επιπλέον προσόντα θα θεωρηθούν:
  i) Η γνώση μιας τουλάχιστον από τις ακόλουθες τέχνες:
  – Αγγειοπλαστική.
  – Αθηενίτικο Πλουμί.
  – Αγιογραφία.
  – Εικαστικά.
  – Γραφιστικά.
  ii) Καλή γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας, επιπρόσθετα από την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.
  iii) Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, με παρόμοιας φύσης καθήκοντα.
 5. Το ωράριο είναι ευέλικτο και θα καθορίζεται ανάλογα με το πρόγραμμα των οργανωμένων ομάδων επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκυρίακου, εάν και εφόσον ζητηθεί, με ελάχιστο χρόνο απασχόλησης 20 ώρες την εβδομάδα. Οι απολαβές για τον επιτυχόντα συνεργάτη ορίζονται σε €100 σταθερό μηνιαίο ποσό και επιπλέον ποσοστό επί των πωλήσεων.
 6. Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με αντίγραφα αποδεικτικών όλων των προσόντων, θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι οποίες πρέπει να υποβληθούν στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Αθηένου, στη διεύθυνση Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου Γ’, Αρ. 2, 7600 Αθηένου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24811370.
Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc