Τελευταίες ειδήσεις

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη με τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και δημοτικών αρχών, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, είχε σήμερα, στο γραφείο του, συνάντηση με τον Δήμαρχο της ημικατεχόμενης Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαιτέρως εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλάχθηκαν απόψεις και εισηγήσεις για επίλυση τυχών προβλημάτων, που παρατηρούνται στην περιοχή της Αθηένου. Συζητήθηκαν ακόμα θέματα που αφορούν την λειτουργία του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού και τρόποι πιο αποτελεσματικής αστυνόμευσης των περιοχών του Δήμου που γειτνιάζουν με τις κατεχόμενες περιοχές.

Θέμα συζήτησης, αποτέλεσε επίσης, η πραγματοποίηση εκδηλώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα και διαλέξεων εκ μέρους της Αστυνομίας, σε συνεργασία με τον Δήμο, για θέματα που αφορούν την πρόληψη του εγκλήματος, τα ναρκωτικά, την οδική ασφάλεια και γενικότερα, δράσεις που μπορούν να γίνουν με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Οι δύο πλευρές, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση της εν λόγω συνάντησης, ενώ τονίστηκε ότι με έγκαιρο προγραμματισμό και συντονισμένες προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης με την Αστυνομία, θα υπάρξουν ακόμη θετικότερα αποτελέσματα που αφορούν στην αναβάθμιση του τομέα της αστυνόμευσης.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc