Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη με τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και δημοτικών αρχών, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, είχε σήμερα, στο γραφείο του, συνάντηση με τον Δήμαρχο της ημικατεχόμενης Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαιτέρως εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλάχθηκαν απόψεις και εισηγήσεις για επίλυση τυχών προβλημάτων, που παρατηρούνται στην περιοχή της Αθηένου. Συζητήθηκαν ακόμα θέματα που αφορούν την λειτουργία του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού και τρόποι πιο αποτελεσματικής αστυνόμευσης των περιοχών του Δήμου που γειτνιάζουν με τις κατεχόμενες περιοχές.

Θέμα συζήτησης, αποτέλεσε επίσης, η πραγματοποίηση εκδηλώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα και διαλέξεων εκ μέρους της Αστυνομίας, σε συνεργασία με τον Δήμο, για θέματα που αφορούν την πρόληψη του εγκλήματος, τα ναρκωτικά, την οδική ασφάλεια και γενικότερα, δράσεις που μπορούν να γίνουν με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Οι δύο πλευρές, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση της εν λόγω συνάντησης, ενώ τονίστηκε ότι με έγκαιρο προγραμματισμό και συντονισμένες προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης με την Αστυνομία, θα υπάρξουν ακόμη θετικότερα αποτελέσματα που αφορούν στην αναβάθμιση του τομέα της αστυνόμευσης.