Τελευταίες ειδήσεις

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου, λαμβάνοντας υπόψη τα πάρα πολλά κρούσματα Κορωνοϊού που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Δήμου και συμβάλλοντας στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του Κράτους για περιορισμό του Κορωνοϊού, προτρέπει το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις αποφάσεις, υποδείξεις και οδηγίες οι οποίες δίνονται από το αρμόδιο Υπουργείο και άλλους Φορείς.

Ενόψει της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται για περιορισμό του προβλήματος, ο Δήμος Αθηένου υπενθυμίζει σε όλους ότι πληρωμές για εξόφληση λογαριασμών μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της JCC. Για θέματα που αφορούν άλλου είδους εξυπηρέτηση από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηένου, το κοινό παρακαλείται να αποφεύγει τις επισκέψεις στα Γραφεία του Δήμου και αυτές να γίνονται μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους.

Επίσης, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με δωρεάν κλήση στη Γραμμή του Δημότη, στο 24524004 ή και στο τηλέφωνο 24811370, για εξυπηρέτηση.

Με την ευκαιρία αυτή απευθύνεται επίσης έκκληση προς όλους τους δημότες όπως τηρούν τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας. Όσοι παρουσιάζουν συμπτωματολογία, καλούνται όπως επικοινωνούν άμεσα με τον προσωπικό τους γιατρό.

Συστήνεται σοβαρότητα και λήψη από τον καθένα των επιβαλλόμενων προσωπικών μέτρων υγιεινής, για να αντιμετωπιστεί όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά το πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Ο Δήμος εύχεται σε όλο τον κόσμο η νέα χρονιά να είναι καλή, ευλογημένη  και δημιουργική, αλλά πάνω από όλα να φέρει υγεία. Η βοήθεια από όλους μας, με την τήρηση των μέτρων υγιεινής και των άλλων μέτρων, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc