Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου, λαμβάνοντας υπόψη τα πάρα πολλά κρούσματα Κορωνοϊού που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Δήμου και συμβάλλοντας στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του Κράτους για περιορισμό του Κορωνοϊού, προτρέπει το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις αποφάσεις, υποδείξεις και οδηγίες οι οποίες δίνονται από το αρμόδιο Υπουργείο και άλλους Φορείς.

Ενόψει της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται για περιορισμό του προβλήματος, ο Δήμος Αθηένου υπενθυμίζει σε όλους ότι πληρωμές για εξόφληση λογαριασμών μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της JCC. Για θέματα που αφορούν άλλου είδους εξυπηρέτηση από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηένου, το κοινό παρακαλείται να αποφεύγει τις επισκέψεις στα Γραφεία του Δήμου και αυτές να γίνονται μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους.

Επίσης, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με δωρεάν κλήση στη Γραμμή του Δημότη, στο 24524004 ή και στο τηλέφωνο 24811370, για εξυπηρέτηση.

Με την ευκαιρία αυτή απευθύνεται επίσης έκκληση προς όλους τους δημότες όπως τηρούν τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας. Όσοι παρουσιάζουν συμπτωματολογία, καλούνται όπως επικοινωνούν άμεσα με τον προσωπικό τους γιατρό.

Συστήνεται σοβαρότητα και λήψη από τον καθένα των επιβαλλόμενων προσωπικών μέτρων υγιεινής, για να αντιμετωπιστεί όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά το πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Ο Δήμος εύχεται σε όλο τον κόσμο η νέα χρονιά να είναι καλή, ευλογημένη  και δημιουργική, αλλά πάνω από όλα να φέρει υγεία. Η βοήθεια από όλους μας, με την τήρηση των μέτρων υγιεινής και των άλλων μέτρων, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.