Τελευταίες ειδήσεις

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΟΙ ΑΘΗΕΝΙΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ.

Με μια αθρόα συμμετοχή, που θύμισε τις συναθροίσεις του LETS DO IT, πολλοί Αθηενίτες μαζεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2020 μπροστά από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο και αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, καθάρισαν τους δημόσιους χώρους και δρόμους της Αθηένου.

Με σημαντική συμμετοχή των προσκόπων, μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, του Φιλοδασικού Συνδέσμου, της ΝΕΔΗΣΥ και της ΕΔΟΝ Αθηένου, του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και άλλων φορέων και κατοίκων της Αθηένου και κάτω από την αιγίδα και τη βοήθεια του Δήμου Αθηένου, η καθαριότητα έγινε γιορτή και ευγενής άμιλλα. Ο στόχος του Δήμου για μια Αθηένου πιο καθαρή για τους δημότες της, αλλά και τους πολλούς επισκέπτες της, πραγματικά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Αθηένου συνεχάρη και παράλληλα ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην εκστρατεία καθαριότητας, αφιερώνοντας μερικές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για μια Αθηένου πιο καθαρή. Παράλληλα κάλεσε όλους να μην πετούν τα άχρηστα σε μη κατάλληλους χώρους, αλλά να τα τοποθετούν σε κάλαθους αχρήστων, ώστε να μην χρειάζεται η διενέργεια παρόμοιων εκδηλώσεων, αλλά η Αθηένου να είναι καθαρή από μόνη της. Αυτό πρέπει πλέον να γίνει συνείδηση όλων. Και τόνισε: Η καθαριότητα είναι «μισή αρχοντιά». Και οι άρχοντες Αθηενίτες πρέπει να είναι πάντα άρχοντες, μένοντας καθαροί.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                        20 Ιουνίου 2020

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc