Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΟΙ ΑΘΗΕΝΙΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ.

Με μια αθρόα συμμετοχή, που θύμισε τις συναθροίσεις του LETS DO IT, πολλοί Αθηενίτες μαζεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2020 μπροστά από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο και αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, καθάρισαν τους δημόσιους χώρους και δρόμους της Αθηένου.

Με σημαντική συμμετοχή των προσκόπων, μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, του Φιλοδασικού Συνδέσμου, της ΝΕΔΗΣΥ και της ΕΔΟΝ Αθηένου, του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και άλλων φορέων και κατοίκων της Αθηένου και κάτω από την αιγίδα και τη βοήθεια του Δήμου Αθηένου, η καθαριότητα έγινε γιορτή και ευγενής άμιλλα. Ο στόχος του Δήμου για μια Αθηένου πιο καθαρή για τους δημότες της, αλλά και τους πολλούς επισκέπτες της, πραγματικά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Αθηένου συνεχάρη και παράλληλα ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην εκστρατεία καθαριότητας, αφιερώνοντας μερικές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για μια Αθηένου πιο καθαρή. Παράλληλα κάλεσε όλους να μην πετούν τα άχρηστα σε μη κατάλληλους χώρους, αλλά να τα τοποθετούν σε κάλαθους αχρήστων, ώστε να μην χρειάζεται η διενέργεια παρόμοιων εκδηλώσεων, αλλά η Αθηένου να είναι καθαρή από μόνη της. Αυτό πρέπει πλέον να γίνει συνείδηση όλων. Και τόνισε: Η καθαριότητα είναι «μισή αρχοντιά». Και οι άρχοντες Αθηενίτες πρέπει να είναι πάντα άρχοντες, μένοντας καθαροί.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                        20 Ιουνίου 2020