Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Έγκριση ως Πολεοδομικού του έργου της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι μετά από πληροφορίες για απόρριψη του έργου αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς στα πλαίσια του Μέτρου 7 του Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Δήμαρχος έκανε έντονες παραστάσεις για έγκριση του έργου. Με προσωπική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το έργο εγκρίθηκε τελικά και ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο σε επίσκεψή του στη Λάρνακα, την Παρασκευή 21/7/2017, για να εκτελεστεί ως Πολεοδομικό Έργο τα έτη 2018-2019. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παρέμβασή του και την έγκριση του έργου.

Κατά την ίδια επίσκεψη ο Δήμαρχος έθεσε επιτακτικά την ανάγκη άμεσης έγκρισης ειδικού κονδυλίου για βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου, την έγκριση της κατασκευής της Αμφιθεατρικής Αίθουσας στο Δημοτικό Σχολείο χωρίς τη συνεισφορά του Δήμου Αθηένου και τον άμεσο σχεδιασμό της Κεντρικής Πλατείας των Εκκλησιών. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντίκρυσε θετικά όλα τα αιτήματα που τέθηκαν και ζήτησε από τους συνοδεύοντες καθ’ ύλην αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, και Παιδείας και Πολιτισμού, να επιληφθούν των δύο πρώτων θεμάτων, ενώ παράλληλα έδωσε οδηγίες στη Διευθύντρια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως να διευθετήσει με το Τμήμα της τον άμεσο σχεδιασμό της Πλατείας των Εκκλησιών.