Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Ανακοίνωση για Δημοτική Αγορά – Πλατεία Εκκλησιών

Ο Δήμαρχος Αθηένου είχε στις 23 Φεβρουαρίου 2018 συνάντηση στη Λευκωσία με τη Διευθύντρια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως κ. Αθηνά Αριστοτέλους, μαζί με Λειτουργούς του Τμήματος. Στη συνάντηση δηλώθηκαν στον κ. Καρεκλά τα πιο κάτω.

  1. Αναπαλαίωση Δημοτικής Αγοράς

Το έργο είναι έτοιμο για υλοποίηση. Τέλος Μαρτίου – αρχές Απριλίου θα ζητηθούν προσφορές για την αναπαλαίωση, με εκτιμώμενο κόστος μαζί με το ΦΠΑ, €2εκ. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2019.

  1. Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών

Στις 23 Φεβρουαρίου 2018 υποβλήθηκαν προσφορές που ζήτησε το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, για επιλογή γραφείου για αποτύπωση της Α΄ φάσης της Πλατείας. Αφού ολοκληρωθεί σύντομα η κατακύρωση της προσφοράς και η αποτύπωση, θα ζητηθούν προσφορές για επιλογή Αρχιτέκτονα, που σε συνεργασία με το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως θα σχεδιάσει την Α’ φάση της Πλατείας, ύψους περίπου €2εκ, εκτός ΦΠΑ. Αναμένεται η ζήτηση προσφορών για έναρξη της εκτέλεσης του Έργου περί το τέλος του 2019.