Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αθηένου, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων του υπηρεσιών προς το κοινό και κυρίως στοχεύοντας σε ψηφιακό εκσυγχρονισμό αλλά και εξοικονόμηση πόρων, προς το συμφέρον όλων και επίσης παροχής καλύτερης εξυπηρέτησης στους δημότες, παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους όπως λαμβάνουν και ενημερώνονται για τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά. Έτσι θα δίνεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης, εύκολης αναφοράς και πρόσβασης στα δεδομένα του κάθε λογαριασμού μέσω της ηλεκτρονικής αποθήκευσης, αποφυγής σπατάλης χαρτιού και εξοικονόμησης πόρων.

Παραλαβή λογαριασμού ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Όσοι δημότες το επιθυμούν μπορούν να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), αντί μέσω των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Η υποβολή της αίτησης για παραλαβή των διαφόρων λαγαριασμών ηλεκτρονικά μπορεί να γίνει, αν ενδιαφέρεστε, με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αθηένου.
    Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αθηένου, πατήστε το εικονίδιο του Συμβουλίου Αποχετεύσεων, επιλέξτε το ορθό έντυπο και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Το σχετικό έντυπο εξουσιοδότησης μπορείτε να το βρείτε και στα γραφεία του Δήμου Αθηένου.
  1. Στα Γραφεία του Δήμου Αθηένου ή με τηλεομοιότυπο (φαξ) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).
    Εκτυπώστε το «Έντυπο Εξουσιοδότησης», το οποίο μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα ως πιο πάνω, ή να το προμηθευτείτε από τα γραφεία του Δήμου Αθηένου, συμπληρώστε το ανάλογα, υπογράψετε δεόντως και παραδώστε το στα γραφεία του Δήμου Αθηένου, ή ταχυδρομείστε το στη διεύθυνση Ζαννέτου Κούλλουρου 1, 7600 Αθηένου ή αποστείλετέ το με τηλεομοιότυπο (FAX) στο 24524042 ή αποστείλετέ το ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση saa@athienou.org.cy.

 

Από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αθηένου