Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Αναβολή της Επιστημονικής Ημερίδας “Μιχαήλ Χρ. Κκάσιαλος,η Ζωή και ο Βίος του μεγάλου ναΐφ ζωγράφου”.

O Δήμος Αθηένου ανακοινώνει την αναβολή της Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα “Μιχαήλ Χρ. Κκάσιαλος, η ζωή και ο βίος του μεγάλου ναΐφ ζωγράφου”, λόγω του θανάτου και της ταφής της αγαπητής Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μ. Ζέτας Αιμιλιανίδου. Η Ημερίδα ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στις 11.00 π.μ. στο  Καλλινίκειο Δημοτικό  Μέγαρο  Αθηένου, ως μια συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Αθηένου Κ.Α΄ και το Δημοτικό Σχολείο Τρούλλων.

Η Ημερίδα θα προγραμματισθεί και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, για την οποία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

 

Από τον Δήμο Αθηένου                                                         8 Ιουνίου 2022