Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηένου για τον θάνατο της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Ο Δήμαρχος Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς, εκ μέρους της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου, του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αθηένου και του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) Αθηένου, καθώς και σύσσωμης της Αθηένου, εκφράζει συγκλονισμό και βαθιά θλίψη για τον άδικο και πρόωρο θάνατο της αγαπητής Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της είχε πολύ στενή συνεργασία  με τον Δήμο Αθηένου, αλλά και με το ΣΚΕ Αθηένου και όλα του τα Προγράμματα, με στόχο τη στήριξη και την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμισή τους.

Με αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα είχε επισκεφθεί τον Δήμο και τα Προγράμματά του, έδωσε βοήθειες στα διάφορα προβλήματα που κατά καιρούς είχαν τεθεί στο Υπουργείο της και παρείχε βοήθεια και λύσεις με πολλούς τρόπους.

Ένας άξιος άνθρωπος με αρχές και ιδανικά, μια ευφυής και αποτελεσματική πολιτικός, έφυγε πρόωρα και άδικα, αφήνοντας θλίψη και πόνο στους οικείους της, στους συνεργάτες της, αλλά και στην Κύπρο ολόκληρη που την εκτίμησε και τη σεβάστηκε πολύ.  Η Ζέτα Αιμιλιανίδου πρόσφερε απλόχερα τόσα πολλά με το χαμόγελο και την ευαισθησία της, αλλά κυρίως με το πολυσήμαντο έργο της.

Αιωνία θα είναι η μνήμη σου αγαπημένη μας Υπουργέ.

Σημείωση: Πιο κάτω ένα απόσπασμα από την επίσκεψη της Υπουργού στον Δήμο Αθηένου το 2019.

Δήμος Αθηένου                                                         7 Ιουνίου 2022

 

Η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου επισκέφθηκε τον Δήμο Αθηένου στις 21/2/2019 για να δει από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελείται στον τομέα του εθελοντισμού και συγκεκριμένα μέσα από τα τέσσερα προγράμματα του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού   Αθηένου -ΣΚΕ  Αθηένου.

Η Υπουργός  παρακάθισε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του ΣΚΕ Αθηένου κύριο Κυριάκο Καρεκλά, τους Προέδρους των Προγραμμάτων του ΣΚΕ Αθηένου και υπηρεσιακούς παράγοντες. Ενέσκηψε στα αιτήματα για στήριξη και ενίσχυση των Προγραμμάτων και συνεχάρηκε όλους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.  Η Υπουργός στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κλεάνθειο Δημοτική Στέγη Ενηλίκων, το Κωνσταντινελένειον  Κέντρο Ενηλίκων και τον Παιδοβρεφοκομικό Σταθμό Αθηένου και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο που επιτελείται στα προγράμματα και την προσήλωση τόσο των διαχειριστικών επιτροπών, του προσωπικού όσο και των εθελοντών, τονίζοντας ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι υπεράνω κάθε θυσίας. Περαιτέρω, δήλωσε τη στήριξη του Υπουργείου και επαναβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό της Αθηένου γιατί πραγματικά γίνεται σπουδαίο έργο σε όλα τα κοινωνικά προγράμματα του ΣΚΕ Αθηένου.

Οι σημαίες στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι τη μέρα της κηδείας.