Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Ανακοίνωση για τους σκύλους στην περιοχή του Δήμου Αθηένου

Πληροφορείται το κοινό ότι λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας που δημιουργείται στην περιοχή του Δήμου από σκύλους και τα πολλαπλά παράπονα των δημοτών, θα ληφθούν άμεσα μέτρα για έλεγχο της κατάστασης αυτής.

Οι σκύλοι απαγορεύεται να αφήνονται από τους ιδιοκτήτες τους αδέσποτοι ή έξω από το καταφύγιο των σκύλων. Τυχόν παραβάτες που θα εντοπίζονται, θα καταγγέλλονται και θα επιβάλλεται αυστηρό πρόστιμο. Το καταφύγιο είναι υπερπλήρες και λόγω του πολέμου στην Ουκρανία οι φιλοζωικές οργανώσεις δυσκολεύονται να στέλλουν σκυλιά στο εξωτερικό. Το καταφύγιο του Δήμου κινδυνεύει να κλείσει, με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που αυτό θα συνεπάγεται. Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι δημότες να συμμορφωθούν, για το καλό των ιδίων και της περιοχής μας.

Ο κάθε ιδιοκτήτης σκύλου/ων θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε εγγραφή και αδειοδότηση του/τους. Ο Δήμος θα εκδίδει τις άδειες σκύλων χωρίς χρέωση σε όσους προχωρήσουν στην τοποθέτηση «microchip» και αδειοδότηση μη αδειούχων σκύλων μέχρι 30 Ιουνίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή υπάλληλοι του Δήμου θα αρχίσουν εκστρατεία εντοπισμού μη αδειούχων σκύλων σε υποστατικά. Όπου υπάρχουν μη εγγεγραμμένοι σκύλοι, θα γίνεται καταγγελία, θα επιβάλλεται πρόστιμο και θα απαιτείται η εγγραφή τους, με τη βοήθεια της Αστυνομίας αν χρειαστεί. Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων να προχωρήσουν άμεσα σε εγγραφή και αδειοδότηση των σκύλων τους.

ΕΓΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! 

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ! 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ                                                31 Μαΐου 2022