Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

#BeActive, 23-30 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει και φέτος στην 5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive που θα διεξαχθεί μεταξύ 23-30 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθηένου.

Ο Δήμος θα λάβει μέρος ως «Ενεργό Αθλητικό Χωριό» (#BeActiveSportVillage) με ποικίλες αθλητικές δράσεις.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με χορευτικές παραστάσεις στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Αθηένου.

Θα συμμετάσχουν ο Δημοτικός Πολιτιστικός Όμιλος Αθηένου και ο Πολιτιστικός Όμιλος «Μάλλουρα» με τα χορευτικά τους συγκροτήματα και οι ιδιωτικές σχολές Revolution Dance Studio και η Σχολή Χορού Passion Dance Chrysis Fitness Center.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου μεικτών ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Αθηένου και ετεροδημοτών παλαίμαχων και νεαρών στο γήπεδο του Γυμνασίου στις 18:30 και το πρωί στις 10:30 γυμναστική για τα άτομα τρίτης ηλικίας στην Κλεάνθειο Δημοτική Στέγη Ενηλίκων.

Αναλυτικά οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχουν επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο www.beactive.cy

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!!!