Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δεύτερος κύκλος αιτήσεων DiscoverEU για νέους/ες 18 ετών

Η Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας ανακοινώνει τον δεύτερο κύκλο υποβολής αιτήσεων για την Πρωτοβουλία της Ε.Ε. DiscoverEU, κατά τον οποίο η Ε.Ε. θα διαθέσει ακόμη 12.000 δωρεάν εισιτήρια για ταξίδι στην Ευρώπη σε νέους και νέες 18 ετών.

Μπορούν να υποβάλουν αίτηση όσοι νέοι/νέες:

  • είναι 18 ετών στις 31 Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή έχουν γεννηθεί μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2000 (συμπεριλαμβανομένης) και 31ης Δεκεμβρίου 2000 (συμπεριλαμβανομένης).
  • είναι υπήκοοι ενός από τα Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • συμπληρώσουν σωστά αριθμό δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου στο ηλεκτρονικό δελτίο αίτησης.
  • σχεδιάζουν ταξίδι διάρκειας από 1 ημέρα έως και 30 ημέρες.
  • επιθυμούν να γίνουν πρεσβευτές της πρωτοβουλίας DiscoverEU.

Τονίζεται ότι Κύπριοι νέοι οι οποίοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση και να συμμετάσχουν στο DiscoverEU, με την προϋπόθεση ότι το ταξίδι τους θα πραγματοποιηθεί εντός 6 μηνών από την ολοκλήρωση της θητείας τους.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2018, από ένα μόνο ένα άτομο, εάν επιθυμεί να ταξιδέψει μόνο του ή από ομάδα 5 νέων το πολύ. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην Ευρωπαϊκή Πύλη για τη Νεολαία, στο σύνδεσμο https://europa.eu/youth/discovereu_el Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα καλύψει μόνο τα εισιτήρια ταξιδιού. Συνεπώς, τα έξοδα διαμονής, διατροφής, ασφάλισης, καθώς και κάθε επιπλέον κόστος ταξιδιού θα πρέπει να καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Eurodesk (στα τηλέφωνα 22402641/613, στην ηλεκτρονική διεύθυνση eurodeskcy@eurodesk.eu, ή μέσω της σελίδας του Δικτύου στο Facebook “Eurodesk Cyprus”).