Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 1Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “EUROPEAN VOICES CHALLENGING EUROSCEPTICISM”

Ο Δήμος Αθηένου συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “European Voices Challenging Euroscepticism” που έγινε στην πόλη Santiago de Compostela της Ισπανίας. Τον Δήμο εκπροσώπησε η Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δέσποινα Παστού.

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση του Προγράμματος στο Δημαρχείο του Rois, στην πόλη Santiago de Compostela. Ειναι εντυπωσιακό πώς μέλη και από τα 27 Κράτη της ΕΕ συμμετέχουν στο εν λόγω Πρόγραμμα, για να ανταλλάξουν ιδέες και λύσεις για το φαινόμενο του ευρωσκεπτικισμού, της αλληλεγγύης και των ίσων ευκαιριών.

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου οι σύνεδροι ξεναγήθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Γαλικίας, όπου συζητήθηκε το μέλλον της Ευρώπης με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Diego Calvo Pouso. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος του Rois Ramon Tojo παραχώρησε γεύμα στο παλάτι Formarela και ακολούθησε το απόγευμα η υπογραφή μνημονίου συναντίληψης και από τους 27 στα θέματα του ευρωσκεπτικισμού και του κοινού ευρωπαϊκού μέλλοντος. Παρόντες στην υπογραφή ήταν επίσης οι κύριοι Jesus Gamallo, Γενικός Διευθυντής εξωτερικών Υποθέσεων και Ευρωπαϊκών Σχέσεων της Ισπανίας και Gonzalo Trenor, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κορούνια.

Η επόμενη συνάντηση του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στη Μάλτα τον Φεβρουάριο του 2022.

Όλα τα έξοδα του Προγράμματος καλύπτονται από ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Από τον Δήμο Αθηένου
5 Νοεμβρίου 2021