Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, σε συνεργασία με την Πράσινη Ασπίδα, το Greenpresscyprus.news και το ίδρυμα Ελπίδα Ζωής, οργανώνουν μεγάλη δεντροφύτευση στον λόφο Σαπουνά, τον λόφο πριν την είσοδο της Αθηένου από τον δρόμο Λάρνακα – Αβδελλερό – Αθηένου. Η δεντροφύτευση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. και στόχο έχει  να φυτευτούν σε αρχικό πλάνο 500 δέντρα, με δυνατότητα επέκτασης στα 2000 δέντρα στο σύντομο μέλλον. Η δενδροφύτευση γίνεται στο πλαίσιο της δράσης ΥοureforestCyprus, που αποτελεί έργο της Πράσινης Ασπίδας και στοχεύει στην αναδάσωση του τόπου μας.

Ενημερώνεται το κοινό ότι έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαιτούμενες άδειες από το Υπουργείο Υγείας και το Τμήμα Δασών, ενώ θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα εναντίον του Κορωνοϊού.  Για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η εμπειρία της δενδροφύτευσης,  ο δημοσιογραφικός όμιλος Greenpresscyprus.news θα προσφέρει σνακ  και χυμούς, ενώ η Πράσινη Ασπίδα θα προσφέρει καπελάκι για τον ήλιο  και δίπλωμα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Προσκαλούνται όσοι μπορούν να παρευρεθούν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, για να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια για αναχαίτιση των δυσμενών συνεπειών των κλιματικών αλλαγών στον τόπο μας.  Καλούνται όσοι θα παραστούν να προσέλθουν φορώντας τις μάσκες τους και να τηρούν τις ανάλογες αποστάσεις.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος, μπορεί να συμπληρώσει τη δήλωση  συμμετοχής που μπορεί να βρει στον πιο κάτω σύνδεσμο, για να του αποσταλούν οδηγίες καθώς και βεβαίωση διακίνησης για τον σκοπό αυτό ή να το δηλώσει τηλεφωνικά στη δωρεάν γραμμή του δημότη του Δήμου Αθηένου, τηλ. 2452004.

https://forms.gle/q9iWm8VNcZxjh8tm8

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με άλλους φορείς, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για να πρασινίσει την περιοχή του.

 

Από τον Δήμο Αθηένου
23 Μαρτίου 2021