Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ – ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΤΗΝ 1Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Δήμος Αθηένου δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ξεκίνημα για τον πιο εορταστικό και χαρμόσυνο μήνα του χρόνου! Δεκέμβριος! Μήνας χρωμάτων, χαράς, ειρήνης, ευλογίας, ευχών, αγάπης και αδελφοσύνης!

Πλησιάζοντας στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη περίοδο μικρών και μεγάλων, ο Δήμος Αθηένου έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερα όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, με πλούσιες εορταστικές δράσεις και εκπλήξεις την 1η Δεκεμβρίου!

Οι εκδηλώσεις με την ευκαιρία της  Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και του ανοίγματος της Λεωφόρου των Ευχών θα λάβουν χώρα την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2019, από τις 15:00 μέχρι και τις 21:00, στην πρόσοψη του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου και στον εφαπτόμενο δρόμο της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στην Αθηένου.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και η επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων θα γίνει στις 18:00 ακριβώς από τον Δήμαρχο Αθηένου κύριο Κυριάκο Καρεκλά στην πρόσοψη του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου.

Η Λεωφόρος των Ευχών θα ανοίξει στις 15:00  και θα λειτουργεί μέχρι και τις 21:00, με πλούσια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά από πολλά περίπτερα με λιχουδιές, γλυκά, χειροτεχνίες, κρασί και άλλα πολλά! Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς θα είναι η μουσική και οι χοροί. Τμήμα της εξαιρετικής χορωδίας του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου θα τραγουδήσει στις 16.00 χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ ο DJ Battle θα διανθίζει τη γιορτινή ατμόσφαιρα με ωραία τραγούδια. Το «photo booth» θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να κρατήσουν όμορφες αναμνήσεις με δωρεάν φωτογραφήσεις!

Επίσης, στις 15:30 θα ξεκινήσει Εργαστήρι Ανάγνωσης Παιδικού Παραμυθιού από τον ηθοποιό και συγγραφέα Αντρέα Νικολαΐδη, το οποίο και θα εμπλουτισθεί με βιωματικές δραστηριότητες και χειροτεχνίες για παιδιά 4 μέχρι 12 χρόνων, που θα υποδεχθούν στη συνέχεια τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη!

Ο Δήμος Αθηένου προσκαλεί όλους σε μια όμορφη γιορτινή εκδήλωση, για την έναρξη της εορταστικής χριστουγεννιάτικης περιόδου και την υποδοχή του Θεανθρώπου με μηνύματα αγάπης και χαράς.