Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο Τύπου – Εκδήλωση στην Πρεσβεία Αμερικής

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς συμμετείχε στις 27/3/2019 σε παρουσίαση για τις Έξυπνες Πόλεις (Smart Cities), που έγινε στο ξενοδοχείο «Χίλτον Παρκ» στη Λευκωσία και την οποία διοργάνωσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Κύπρο. Στην παρουσίαση, που εκ μέρους της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων παρευρέθηκε ο Λειτουργός του Υπουργείου κ. Γιώργος Κωμοδρόμος, πέραν από την προσφώνηση της νέας πρέσβειρας της Αμερικής στην Κύπρο κυρίας Judith G. Garber, έγιναν παρουσιάσεις και επεξηγήθηκαν οι προοπτικές και οι τρόποι μετατροπής μιας πόλης σε Έξυπνη Πόλη από εκπροσώπους της CISCO και της LOGICOM, ενώ μίλησε ο Δήμαρχος Τρικάλων, μιας πραγματικά «έξυπνης πόλης».

Στο περιθώριο της συνάντησης, κ. Καρεκλάς, που επιζητεί τρόπους μετατροπής της Αθηένου σε έξυπνη πόλη, είχε επαφές με λειτουργούς της CISCO και της LOGICOM, μελετήθηκαν τρόποι υποβοήθησης εκτέλεσης έργων μετατροπής της Αθηένου σε έξυπνη πόλη, ενώ αποφασίσθηκε η επί τόπου συζήτηση του θέματος στην Αθηένου, σε κοινή συνάντηση το επόμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος Αθηένου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη νέα πρέσβειρα της Αμερικής στην Κύπρο, της εξήγησε το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Αθηένου για 45 χρόνια λόγω του μη ανοίγματος της διόδου Πυροΐου, ενώ συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί συνάντηση στην Πρεσβεία για επεξήγηση του προβλήματος σε χάρτες. Ο κ. Καρεκλάς ζήτησε από την κ. Garber, ως νέας πρέσβειρας στην Κύπρο και επικεφαλής της πρεσβείας μιας μεγάλης δύναμης, να βοηθήσει όσο μπορεί στην επίλυση αυτού του ανθρωπιστικού για την Αθηένου προβλήματος και τη διάνοιξη της διόδου.