Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ‘Εκτη (6η) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου – Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου) 

Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια του φιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεται στη μνήμη της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου, που ήταν ένας φάρος φιλανθρωπίας στον Δήμο μας.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου για βοήθεια δυσπραγούντων Αθηενιτών. Η φετινή εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 23η Απριλίου.

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα διεξαχθεί αγώνας ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων.  Πέραν των εκατό (100) αυτοκινήτων θα κατακλύσουν τον Δήμο Αθηένου και θα δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα τόσο στους δρόμους της Αθηένου, όσο και των γύρω περιοχών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 23ης Απριλίου στις 09:45 από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου και θα καλύψει μια απόσταση 100 χιλιομέτρων, περνώντας από Λύμπια, Μοσφιλωτή, Αγία Θέκλη, Πυργά, Κλαυδιά, Τερσεφάνου, Κίτι, Δρομολαξιά, Καλό Χωριό και Αβδελλερό.  Ο τερματισμός θα γίνει μπροστά από το «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ» στην Αθηένου, όπου όλοι οι συμμετέχοντες, μαζί με τους συντελεστές της εκδήλωσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην επίσημη τελετή λήξης και στο γεύμα που θα ακολουθήσει.

Είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνεται επίσης ότι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (Κ.Ο.Ε.), μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, έχει θέσει και τη φετινή διοργάνωση υπό την αιγίδα της.  Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί θερμά την Κ.Ο.Ε. αφού αυτή η κίνησή τον τιμά ιδιαίτερα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί Δημοσιογραφική Διάσκεψη στην αίθουσα « ΟΠΑΠ ΕΥ

ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στο Ολυμπιακό Μέγαρο την Πέμπτη 20η Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ.

Στη διάσκεψη θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Αθηαίνου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς και ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε. κύριος Γεώργιος Χρυσοστόμου.  Στα πλαίσια της διάσκεψης θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα τη μέρα της εκδήλωσης.  Κατά τη διάρκεια της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Ολυμπιακό Μέγαρο και να τους γίνει περιήγηση στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                        28 Μαρτίου 2023