Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «UPARTICIPATE»

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αθηένου, αποτελούμενη από τους συνεργάτες του Δήμου κ. Δημήτρη Κουζαπά, την κ. Παναγιώτα Ροκόπου Πάντζιαρου και την κ. Χριστιάνα Ροκόπου αναχωρούν την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 για την εναρκτήρια συνάντηση του Προγράμματος «UPARTICIPATE: Civic Participation for non-EU immigrants (CERV PROGRAM)», που θα γίνει στην πόλη Manises (δίπλα από τη Βαλένθια) της Ισπανίας, ο Δήμος της οποίας είναι ο επικεφαλής εταίρος.

Βασικό θέμα του προγράμματος είναι η συμμετοχή των πολιτών και η κοινωνική ένταξη εθνικών μειονοτήτων σε τοπικό επίπεδο.

Επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος MANISES της Ισπανίας και εκτός του Δήμου Αθηένου συμμετέχουν άλλοι 6 εταίροι από τις ακόλουθες Ευρωπαϊκές πόλεις: Ο Δήμος       OPCINA KALNIK OPCINSKO VIJECE KALNIK της Κροατίας, και οι οργανισμοί INDUSTRY DISRUPTORS GAME CHANGERS της Αθήνας-Ελλάδα, HELLENIC INSTITUTE OF CULTURAL DIPLOMACY NETHERLANDS της πόλης Ρόττερνταμ-Ολλανδία, ASSOCIAZIONE INCO της πόλης Μολφέττα-Ιταλία, ASSOCIACAO JUVENIL DE VIANA DO CASTELO της ομώνυμης πόλης της Πορτογαλίας και ASOCIATIA SCOUT SOCIETY της πόλης Targu Jiu της Ρουμανίας.

Στην εναρκτήρια συνάντηση θα γίνει παρουσίαση κάθε εταίρου για αλληλογνωριμία, ανάλυση και συζήτηση των βασικών στόχων του Προγράμματος, επεξήγηση της εσωτερικής συμφωνίας των εταίρων και του προϋπολογισμού για το Πρόγραμμα και επισκέψεις σε διάφορα μέρη της πόλης που σχετίζονται με τους στόχους του Προγράμματος.

Ο Προϋπολογισμός του Προγράμματος είναι €148.000 και οι δράσεις του καλύπτονται 100% από Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.