Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2023 στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου.

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων από το 1977. Κάθε χρόνο επιλέγεται συγκεκριμένο θέμα, το οποίο για φέτος είναι «Μουσεία, Αειφορία και Ποιότητα Ζωής». Στόχος η προσέλκυση του κοινού μέσα στα μουσεία και η ενίσχυση του ρόλου τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Ο Δήμος Αθηένου, μέσω του Καλλινίκειου Δημοτικού Μουσείου Αθηένου, συμμετέχει και φέτος στους εορτασμούς για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και ανακοινώνει την πραγματοποίηση εκδήλωσης  αύριο Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 π.μ., στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου, με τη συνεργασία του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου Κύκλος Β’, για βράβευση των επιτυχόντων και το Άνοιγμα της Έκθεσης Φωτογραφίας με έργα που συμμετείχαν σε Ενδοσχολικό Εορτασμό με θέμα «Αθηένου …πηγή ομορφιάς και παράδοσης».

Στα πλαίσια της έκθεσης θα παρουσιαστούν και φωτογραφίες από το Δημοτικό Σχολείο Κύκλος Α’, που έλαβαν μέρος στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας «LOVE CYPRUS» που διοργάνωσε πρόσφατα το «Ίδρυμα Γιάννης Χριστοδούλου», μια εκ των οποίων εξασφάλισε το 4ο βραβείο με χρηματικό έπαθλο τις €5.000.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς. Αυτή θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 9 Ιουνίου 2023, καθημερινά από τις 7:30 – 15:00, με είσοδο ελεύθερη προς το κοινό.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ                                                    17 Μαΐου 2023