Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο Τύπου για έγκριση της αίτησης για τη 2η Φάση του προγράμματος «Πόλεις Εθελοντισμού»

Στις 4 Οκτωβρίου 2018 ήταν η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή προτάσεων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα URBACT για τη 2η Φάση των Δικτύων Μεταφοράς Καλών Πρακτικών.

Στις 4 Δεκεμβρίου λήφθηκε απόφαση για έγκριση των δικτύων που πέρασαν στη 2η φάση των Δικτύων Μεταφοράς της Καλής τους Πρακτικής.

Ο Δήμος Αθηένου με χαρά ανακοινώνει ότι η πρότασή του, ως Επικεφαλής Εταίρος, «Πόλεις Εθελοντισμού», για Μεταφορά της Καλής Πρακτικής του για τον Εθελοντισμό, σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, εγκρίθηκε. Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο, με συνολικό προϋπολογισμό για τη 2η φάση τα 540.000 ευρώ και σ’ αυτό μετέχουν ως εταίροι  άλλες 7 Ευρωπαϊκές πόλεις, που είναι οι ακόλουθες:

Kildare County Council της Ιρλανδίας, Capizzi της Σικελίας-Ιταλία, Radlin της Πολωνίας, Arcos de Valdevez της Πορτογαλίας, Altena της Γερμανίας, Altea της Ισπανίας και Pregrada της Κροατίας.

Ήδη έχει ετοιμασθεί από ειδικό εμπειρογνώμονα που πληρώνεται απ’ ευθείας από το Πρόγραμμα  URBACT μελέτη μεταφοράς της Καλής Πρακτικής του Δήμου Αθηένου στις άλλες Ευρωπαϊκές Πόλεις που μετέχουν στο Δίκτυο και η υλοποίηση θα αρχίσει να γίνεται μέσα στον Ιανουάριο 2019. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 2 χρόνια, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Δήμος Αθηένου και ο Δήμαρχος κ. Κυριάκος Καρεκλάς συγχαίρουν και παράλληλα ευχαριστούν θερμά την εθελοντική ομάδα του Δήμου που αποτελείτο από τον κ. Δημήτρη Κουζαπά, την κ. Σταυρούλα Γεωργίου και τον κ. Κωνσταντίνο Καρεκλά, που εργαζόμενοι ποιοτικά πάρα πολλές ώρες, έκαναν εφικτή την έγκαιρη υποβολή αξιόλογης αίτησης, που πανηγυρικά εγκρίθηκε.