ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – «Let’s Do It! Cyprus 2026 – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Let’s Do It! Cyprus 2026 – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο»
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία καθαρισμού στον Δήμο Αθηένου.
Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές και τα οργανωμένα σύνολα που συμμετείχαν στην Παγκύπρια εκστρατεία «Let’s Do It! Cyprus 2026 – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο», η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026.
Η εκστρατεία συγκέντρωσε για ακόμη μία χρονιά μεγάλο αριθμό εθελοντών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και αφιέρωσαν τον χρόνο και την ενέργειά τους για τη βελτίωση και προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος της Αθηένου. Στη δράση συμμετείχαν οργανωμένα σύνολα, μαθητές, εκπαιδευτικοί, μέλη σωματείων και ενεργοί πολίτες όλων των ηλικιών, αποδεικνύοντας έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και εθελοντισμού που διακρίνει την τοπική μας κοινωνία.
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί σε διάφορα σημεία της δημοτικής περιοχής, με αποτέλεσμα τη συλλογή σημαντικών ποσοτήτων απορριμμάτων και τη βελτίωση της εικόνας των χώρων που επιλέχθηκαν για καθαρισμό.
Η επιτυχία της δράσης επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη διαχρονική περιβαλλοντική ευαισθησία των δημοτών της Αθηένου και τη δυναμική του εθελοντικού κινήματος της πόλης μας. Παράλληλα, αναδεικνύει τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας για τη διατήρηση ενός καθαρού, υγιούς και όμορφου περιβάλλοντος για όλους.
Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της εκστρατείας και καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να υιοθετούν καθημερινά πρακτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διατήρηση της καθαριότητας της περιοχής μας.
Μαζί αποδείξαμε και φέτος ότι η εθελοντική προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
Από τον Δήμο Αθηένου 2 Νοεμβρίου 2026


















