Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ο Δήμος Αθηένου τελεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσελεούσας Αθηένου, το επίσημο μνημόσυνο του ήρωα στρατιώτη Χαράλαμπου Χαραλάμπους από την Ξυλοφάγου, που σκοτώθηκε άνανδρα από Τούρκο στην Αθηένου στις 28 Μαΐου 1988.

Επιμνημόσυνο λόγο θα απευθύνει εκ μέρους της Κυβέρνησης η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Δόξα Κωμοδρόμου. Θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του ήρωα που βρίσκεται παρά το Φυλάκιο Οξούς στην οδό Ευαγόρου. Στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές στην αίθουσα του Κωνσταντινελένειου Κέντρου Ενηλίκων Αθηένου.

Δηλώσεις για την κατάθεση στεφάνων οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως το δηλώσουν έγκαιρα στα γραφεία του Δήμου, για καλύτερο προγραμματισμό, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19/5/2023 και ώρα 12:00μ., στα τηλ. 24811370/24524004,.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ                                                    16 Μαΐου 2023