Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο Τύπου – Παγκόσμια Μέρα Νερού

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέστη το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου για την Παγκόσμια Μέρα Νερού.

Κατά τη διάρκεια δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε στην αρχή της Εκδήλωσης, ο κ. Καρεκλάς είχε συναντήσεις με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων κ. Παναγιώτα Χατζηγεωργίου και τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή, με τους οποίους συζήτησε την προώθηση διαφόρων προβλημάτων του Δήμου Αθηένου.

Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μια εξαιρετική συναυλία που έδωσε το Ίδρυμα της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, με έργα ειδικά εμπνευσμένα από το νερό, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Water Concerto, που εκτελέστηκε κυρίως από τη σολίστα κρουστό Νατάσα Χατζηανδρέου, με τη χρήση ήχων από πραγματικές σταγόνες, καθώς και κρουστών οργάνων που παίζονταν μέσα στο νερό.