Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΚΟΑΓ)

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς  είχε σήμερα στο γραφείο του συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑΓ κ. Μάριο Πελεκάνο και την κ. Μαρία Κυριακίδου, Αν. Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, με βασικό θέμα συζήτησης την αξιολόγηση των δυνατοτήτων συνεργασίας του ΚΟΑΓ με τον Δήμο Αθηένου, προς αμοιβαίο όφελος και με τελικό όφελος των Αθηενιτών. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε διεξοδικά η δυνατότητα ανέγερσης προσιτής κοινωνικής στέγης στην Αθηένου από τον ΚΟΑΓ, τόσο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας όσο και της ευρύτερης περιοχής, η οποία θα περιλαμβάνει την απόκτηση ιδιόκτητης στέγης ή την ενοικίαση στέγης από δικαιούχους.

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή από το Κράτος του Ειδικού Στεγαστικού Σχεδίου στην ακριτική Αθηένου, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό, το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κυπριακό Οργανισμό Αναπτύξεως Γης, με στόχο την ανέγερση και την παραχώρηση σε δικαιούχους κατοικιών ή και διαμερισμάτων για απ’ ευθείας αγορά ή για ενοικίαση στέγης με χαμηλό κόστος, είναι εξαιρετικής σημασίας για την Αθηένου.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει σχετική ανακοίνωση για εκδήλωση ενδιαφέροντος από ενδιαφερόμενους δικαιούχους, με στόχο τη  συλλογή στοιχείων,  τα οποία θα διαβιβασθούν στον Κυπριακό Οργανισμό Αναπτύξεως Γης, έτσι ώστε να μπορέσει να προωθηθεί περαιτέρω το όλο θέμα.

Ο Δήμος Αθηένου θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για συγκράτηση του τοπικού πληθυσμού, αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής και αυτή η προσπάθεια γίνεται σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο.