Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ – Εθνικά Βραβεία #BeActive Awards 2019. 1ο Βραβείο για τον Δήμο Αθηένου.

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού η τελετή βράβευσης των φορέων της 5ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive 2019. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και απονεμήθηκαν τιμητικά έπαθλα σε όλους τους  φορείς που συμμετείχαν ως κύριοι διοργανωτές δράσεων κατά τη φετινή διοργάνωση, στους Χορηγούς και στους Υποστηρικτές Επικοινωνίας και έγιναν και οι απονομές των Εθνικών Βραβείων #BeActive Awards 2019.

Λόγω απουσίας του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά στο εξωτερικο, τον Δήμο Αθηένου εκπροσώπησαν στην τελετή βράβευσης η Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάρω Παπουή και η Δημοτικός Γραμματέας κ. Νατάσα Γεωργίου Καρούσιου. Ο Δήμος κατέκτησε το 1ο Βραβείο στην Κατηγορία του Φορέα/Διοργανωτή με τις περισσότερες δράσεις. Η ημικατεχόμενη Αθηένου, με τις τόσες ιδιαιτερότητες και τα τόσα προβλήματα, για άλλη μια φορά πρωτοστάτησε και κατέκτησε το πρώτο βραβείο. Μια διάκριση ιδιαίτερα σημαντική, που δείχνει τις συνεχείς και επίπονες προσπάθειες που καταβάλλονται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Αθηένου.

Από τις 23 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 η Αθηένου μετατράπηκε σε ένα Ενεργό Αθλητικό Χωριό #BeActive Sport Village, διοργανώνοντας 15 συνολικά δράσεις με τεράστια επιτυχία, μεταφέροντας σε μεγάλους και μικρούς το μήνυμα ότι τα οφέλη από τη συνεχή άσκηση είναι πολλά.

Ο Δήμος Αθηένου θα συνεχίσει να καινοτομεί και να υποστηρίζει τη σημασία του αθλητισμού και της συνεχούς σωματικής άσκησης. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Δήμος είχε στόχο και προώθησε την οργάνωση και την υλοποίηση πολλών και ποικίλων δράσεων και κατάφερε να έχει μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Σκοπός ήταν η να δοθεί η δυνατότητα επιλογής στους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στην άθληση, έστω και στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουν, ενθαρρύνοντάς τους να ενεργοποιηθούν στις αθλητικές δραστηριότητες.

Ο Δήμος Αθηένου κατάφερε να συμβάλει ενεργά στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σ’ όλη την Ευρώπη, αλλά και στο γενικό θέμα της εκστρατείας που στόχο έχει την ενθάρρυνση όλων των πολιτών να ενεργοποιηθούν κατά την διάρκεια της εβδομάδας #BeActive. Όλοι στον Δήμο νιώθουν χαρούμενοι για την κατάκτηση του 1ου Βραβείου, ενώ έχει δοθεί η υπόσχεση στον ΚΟΑ ότι η ενεργός συμμετοχή στη διοργάνωση των βραβείων #BeActive θα γίνεται κάθε χρόνο.