Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο τύπου του Δήμου Αθηένου για την εκδήλωση που έγινε προς τιμή του Νίκου Μουγιάρη

Την Τρίτη 3 Ιουλίου και ώρα 20.30, στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, ο Δήμος Αθηένου πραγματοποίησε μια μεγάλη εκδήλωση, στην οποία τίμησε τον διαχρονικό χορηγό και ευεργέτη της Αθηένου Νίκο Μουγιάρη. Το Πάρκο ήταν κατάμεστο από κόσμο που πήγε να εκφράσει την αγάπη του στον Νίκο Μουγιάρη. Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς ανακοίνωσε τις πιο κάτω αποφάσεις που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου, για να τιμήσει τον διαχρονικό χορηγό του:

α. Ο Δήμος θα φιλοτεχνήσει και θα ετοιμάσει ένα μετάλλιο, που θα τον εκφράζει και το οποίο θα δίνεται μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σε διαπρέποντα άτομα. Το μετάλλιο αυτό του Δήμου Αθηένου θα ονομάζεται από τώρα και στο εξής «ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΓΙΑΡΗ».

β. Η Αμφιθεατρική Αίθουσα που θα ανεγερθεί στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου και θα επιλύσει ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει η Αθηένου στην παρουσίαση των πολιτιστικών της εκδηλώσεων, ο διακαής πόθος των Αθηενιτών και η οποία έχει μπει στο Δημοσιονομικό Πλαίσιο του Κράτους 2019-2021 και επιτέλους θα ανεγερθεί, θα ονομασθεί «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΓΙΑΡΗ». Σχετική εισήγησή προς τη Σχολική Εφορεία Αθηένου για το θέμα, έγινε ομόφωνα δεκτή και ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

γ. Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο κύριος δρόμος νότια της Αθηένου, αυτός που συνδέει τους δύο κυκλοφοριακούς κόμβους, θα ονομασθεί «ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΓΙΑΡΗ».

δ. Τελευταίο, αλλά όχι έσχατον, ο Νίκος Μουγιάρης να τιμηθεί στην εκδήλωση με το Χρυσό Κλειδί της Πόλης Αθηένου, της γενέτειράς του.

Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου, ο κ. Νίκος Μουγιάρης κλήθηκε στην εξέδρα του Πάρκου, όπου κατασυγκινημένος παρέλαβε το Χρυσό Κλειδί της Πόλης.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την απονομή.