Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δωρεά σταθμού ESSO

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Αθηένου, για τις ανάγκες του οδοντιατρείου που λειτούργησε πρόσφατα, ένα ψυγείο, δωρεά του κ. Στέφανου Στεφάνου εκ μέρους του Σταθμού Βενζίνης ESSO Αθηένου.

Το ψυγείο παραδόθηκε στην οδοντίατρο από τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά, παρουσία της κ. Χρυστάλλας Πατσαλή εκ μέρους του Σταθμού Βενζίνης ESSO Αθηένου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς ευχαρίστησε θερμά τον χορηγό, εκ μέρους του Δήμου Αθηένου, τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις και χορηγίες βοηθούν τον Δήμο στην προώθηση του ποικιλόμορφου έργου του, ενώ υπόδειξε ότι ο Σταθμός Βενζίνης ESSO Αθηένου βοηθά συχνά με δωρεές στην κάλυψη αναγκών δημοτών ή φορέων του Δήμου. Με τη δωρεά του ψυγείου θα βοηθηθεί το οδοντιατρείο του Κέντρου Υγείας Αθηένου στη λειτουργία του, για εξυπηρέτηση των δημοτών και των άλλων επισκεπτών.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την παράδοση του ψυγείου.