Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Αυτές τις μέρες, μετά από επαφή με τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά, έγιναν διάφορες δωρεές στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και άλλους φορείς του Δήμου, ως πιο κάτω, πέραν από άλλες που ήδη ανακοινώθηκαν.

α. Ανώνυμος προσέφερε για άλλη μια φορά, όπως κάνει κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, διάφορα κουπόνια ψωνίσματος από υπεραγορά και κρεοπωλείο ύψους €2.000, για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

β. Η εταιρεία «Τυροκομείο Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ», δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον ανθρώπινο χαρακτήρα της, παρέδωσε στον Δήμαρχο 90 κιλά χαλούμια, τα οποία θα διανεμηθούν αύριο από τον Δήμο Αθηένου σε άτομα και οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη βοήθειας.

γ. Επίσης ολοκληρώνεται η εκστρατεία του Δήμου «Το Δεντράκι των Ευχών», μαζεύτηκαν πολλά δώρα και μαζί με τα δώρα και ρούχα που μαζεύτηκαν μέσω της εκστρατείας συλλογής της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου, διανέμονται στα σχολεία της Αθηένου και σε παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη, έτσι κανένα παιδί της Αθηένου δεν θα μείνει χωρίς δώρο αυτές τις άγιες μέρες.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς για τις φιλάνθρωπες πράξεις τους και τους συνεχάρη που κάθε χρόνο αυτές τις μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ήρθαν χορηγοί προς την Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Επίσης τόνισε ότι η συνεχής αγάπη και στήριξη προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας από άτομα και εταιρείες του Δήμου για να βοηθηθούν αυτοί που έχουν ανάγκη, δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίζουν το Θεάρεστο εθελοντικό τους έργο.

 

Από την Επιτροπή Κοινωνικής

Πρόνοιας Αθηένου                                                        22 Δεκεμβρίου 2022