Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου 2020 η Εκλογική Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηένου σύμφωνα με τις πρόνοιες του ισχύοντος Καταστατικού. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας χωρίστηκαν σε 3 εκλογικά σώματα κατά ηλικίες ως ακολούθως: α) 15-18 ετών, β)19-26 ετών και γ) 27-35 ετών. Σύμφωνα με τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν, διεξήχθη μυστική ψηφοφορία για την εκλογή του Συμβουλίου Αντιπροσώπων, στις ηλιακές ομάδες που οι υποψηφιότητες ήταν πέραν των 10. Το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων απαρτίζεται από τα 30 εκλεγέντα μέλη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας του Δήμου Αθηένου κ. Πέτρο Κολιά και 2 επιπρόσθετα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου ηλικίας 18-35, που ορίστηκαν ο κ. Παύλος Σπύρου και ο κ. Αντώνης Τουλούπης.

Τα 30 εκλεγέντα μέλη είναι:

α) 15-18 ετών

 1. ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΛΛΟΥΡΗΣ
 2. ΑΡΤΕΜΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ
 3. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΚΑΪΛΑ
 4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΡΠΑΣ
 5. ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗ
 6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΣ
 7. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΗΣ
 8. ΝΤΙΑΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 9. ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
 10. ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

β) 19-26 ετών

 1. ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 2. ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
 3. ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
 4. ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΡΕΟΥ
 5. ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝΤΖΙΑΡΟΥ
 6. ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΖΙΑΡΟΥ
 7. ΜΙΣΕΛ ΙΩΑΝΝΟΥ
 8. ΦΡΟΣΩ ΙΩΑΝΝΟΥ
 9. ΧΡΙΣΤΙΑ ΚΛΕΟΠΑ
 10. ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΖΟΡΠΑ

γ) 27-35 ετών

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΕΟΠΑ
 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ
 3. ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΚΟΥΛΛΗ
 4. ΕΛΙΑ ΠΟΥΡΓΟΥΡΑ
 5. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΥΜΕΟΥ
 6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ
 7. ΜΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY
 8. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥΡΓΟΥΡΑΣ
 9. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 10. ΤΑΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου συγχαίρει όλους τους εκλεγέντες, με την πεποίθηση ότι οι νέοι μας θα αποδείξουν τη δύναμη της ομάδας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης για το καλό και την πρόοδο της Αθηένου.

Ο στόχος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηένου για προαγωγή της δημιουργικής απασχόλησης, της  ανάπτυξης και της καλλιέργειας του αθλητισμού, του πολιτισμού, της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού, παίρνει σιγά σιγά την πορεία υλοποίησής του.