Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο Δήμος Αθηένου γνωστοποιεί τη σύγκληση Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 και ώρα 18:30, στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο. 

Η Εκλογική Συνέλευση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού.

Υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν γραπτώς στη Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Αθηένου τουλάχιστον οκτώ (8) ημέρες πριν την Εκλογική Συνέλευση. 

Η Ημερήσια Διάταξη έχει ως κατωτέρω:
α.   Κήρυξη εργασιών Γενικής Συνέλευσης και καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο.
β.    Απολογισμός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  Νεολαίας.
γ.     Εκλογική διαδικασία.
δ.     Διάφορα.

 


Πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου 2023 η Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηένου σύμφωνα με τις πρόνοιες του ισχύοντος Καταστατικού. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας χωρίστηκαν σε 3 εκλογικά σώματα κατά ηλικίες ως ακολούθως: α) 15-18 ετών, β)19-26 ετών και γ) 27-35 ετών.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο για την περίοδο 2023 – 2025 είναι:

 • Πάντζιαρου Μαρία – Πρόεδρος
 • Βασιλείου Θέκλα – Αντιπρόεδρος
 • Παστού Επιφάνιος – Ταμίας
 • Πέρδικος Κυριάκος – Γραμματέας
 • Κλεόπα Χρίστια – Μέλος
 • Κωνσταντίνου Μάριος – Μέλος
 • Μιχαήλ Ερμιόνη – Μέλος
 • Καντζηλιέρης Κωνσταντίνος – Μέλος
 • Κκαϊλά Γεωργία – Μέλος
 • Κκαϊλά Δέσποινα – Μέλος
 • Αδάμου Κωνσταντίνος – Μέλος

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου συγχαίρει όλους τους εκλεγέντες, με την πεποίθηση ότι οι νέοι μας θα αποδείξουν τη δύναμη της ομάδας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης για το καλό και την πρόοδο της Αθηένου.

Ο στόχος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηένου για προαγωγή της δημιουργικής απασχόλησης, της  ανάπτυξης και της καλλιέργειας του αθλητισμού, του πολιτισμού, της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού, παίρνει σιγά σιγά την πορεία υλοποίησής του.