Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Εναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος IN NEET

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου, αναχωρεί την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 για την Αθήνα για να παραστεί στην εναρκτήρια συνάντηση του Προγράμματος «IN NEET», στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (EUROPE FOR CITIZENS), στο οποίο μετέχει ως εταίρος και στο οποίο επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Αλίμου της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα IN NEET εστιάζει στους νέους που είναι εκτός εργασίας, εκπαίδευσης και εξάσκησης και που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και πώς η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να τους δώσει δυνατότητες αλλαγής, διεκδικώντας όλες τις ευκαιρίες τους για μάθηση, μελέτη, εργασία, κινητικότητα κλπ.

Εκτός του Δήμου Αλίμου Ελλάδας και του Δήμου Αθηένου, μετέχουν στο πρόγραμμα ως εταίροι και οι ακόλουθοι φορείς: Ayuntamiento de Santa Pola της πόλης Santa Pola της Ισπανίας, Associazione 2050 της πόλης Portogruaro της Ιταλίας, Youth Centre Velenje culture and education της πόλης Velenje της Σλοβενίας, Asociatia se Poate της πόλης Chiajna της Ρουμανίας, Dica Onlus της πόλης Pisa της Ιταλίας και Sdruzhenie Yuni Partners της πόλης Blagoevgrad της Βουλγαρίας.

Κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης θα γίνουν καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Αντρέα Κοντύλη, παρουσιάσεις του Προγράμματος IN NEET και των πόλεων και φορέων του Δικτύου από κάθε εταίρο, καθώς και παρουσιάσεις από τον Οργανισμό Εργασίας Ελλάδας (ΟΑΕΔ), τον Αντιπεριφερειάρχη, καθηγητή Πανεπιστημίου, τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων Τουρισμού και Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδας, καθώς και εκπρόσωπο του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Την τελευταία μέρα θα γίνει επίσκεψη και παρουσίαση του Μουσείου της Ακρόπολης.

Ο Προϋπολογισμός του Προγράμματος είναι €148.680 και καλύπτεται 100% από ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Από τον Δήμο Αθηένου
18 Οκτωβρίου 2021