Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (e-mail) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενών του υπηρεσιών προς τους δημότες και κυρίως στοχεύοντας σε ψηφιακό εκσυγχρονισμό αλλά και εξοικονόμηση πόρων, παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους όπως λαμβάνουν μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου για να ενημερώνονται για όλες τις ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του Δήμου.

Σήμερα η ενημέρωση των δημοτών γίνεται μέσω γραπτών ανακοινώσεων  που διανέμονται από πόρτα σε πόρτα ή/και σε κεντρικά σημεία του Δήμου, με αναρτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Facebook και με αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων SMS.

Τώρα δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να λαμβάνουν σχετική ενημέρωση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (e-mail), χωρίς να λαμβάνουν τηλεφωνικό μήνυμα SMS. Τα μηνύματα αυτά θα κοστίζουν ελάχιστα στον Δήμο, ενώ θα είναι πιο περιεκτικά και με πιο πολλές πληροφορίες

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τους ακόλουθους τρόπους:

α. Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αθηένου συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξετε «Επιθυμώ να λαμβάνω ανακοινώσεις και προσκλήσεις  από τον Δήμο Αθηένου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου». Το σχετικό έντυπο εξουσιοδότησης μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηένου.

β. Στα Γραφεία του Δήμου Αθηένου ή με τηλεομοιότυπο (φαξ) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Εκτυπώστε το «Έντυπο Εξουσιοδότησης», το οποίο μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα ή να το προμηθευτείτε από τα γραφεία του Δήμου Αθηένου, συμπληρώστε το ανάλογα, υπογράψετε δεόντως και παραδώστε το στα γραφεία του Δήμου Αθηένου, ή ταχυδρομείστε το ή αποστείλετέ το με τηλεομοιότυπο (FAX) στο 24522333 ή αποστείλετέ το ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@athienou.org.cy.