Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Κ.Υπ.Υ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Ο.Κ.Υπ.Υ.) κ. Χρίστος Λοϊζίδης, η Επιχειρησιακή Εκτελεστικός του Οργανισμού κ. Ειρήνη Προκοπίου, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Χαράλαμπος Χαριλάου και ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου κ. Γιώργος Καροτσάκη, μαζί με την κ. Μαρία Θεοφίλου, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 το νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου το οποίο αναμένεται να παραδοθεί ολοκληρωμένο τις προσεχείς μέρες.

Τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, στην παρουσία του βουλευτή Λάρνακας κ. Γιώργου Προκοπίου ο οποίος διευθέτησε την επίσκεψη και στον οποίο ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε για άλλη μια φορά τις θερμές ευχαριστίες του.

Ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε ξανά προς την ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. τη θέληση του Δήμου Αθηένου, των Οργανωμένων Φορέων του Δήμου και των κατοίκων, όπως το Κέντρο με τη λειτουργία του στεγάσει τις διάφορες ειδικότητες ιατρών που υπάρχουν στον Δήμο, ώστε να καταστεί ένα σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο, από το οποίο θα εξυπηρετούνται οι δημότες, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.  Παράλληλα ζήτησε ξανά τη λειτουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου, ώστε να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, σ’  αυτή την ακριτική περιοχή, ενώ αυτός θα μπορεί να εξυπηρετεί και τις κοντινές στον Δήμο περιοχές.

Η ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. ξαναείδε με θετικότητα τις εισηγήσεις του Δημάρχου, ενώ τόνισε ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις για το Κέντρο Υγείας, καθώς και για τη δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στην Αθηένου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες και ζήτησε όπως λάβουν υπόψη την ακριτικότητα της Αθηένου και τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται στους κατοίκους λόγω του γεγονότος αυτού και να βοηθήσουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων που τέθηκαν και λειτουργία του Κέντρου σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Αθηένου, ώστε να βοηθηθούν οι δημότες στο θέμα υγείας τους.