Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς υποδέχθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 στις 11.30 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Αθηένου την Υπουργό Υγείας κ. Πόπη Κανάρη. Η Υπουργός ζήτησε να δει το Κέντρο, για το οποίο το Κράτος δαπάνησε 4 εκατομμύρια ευρώ, για να αντιληφθεί ακριβώς το πρόβλημα που θέτει ο Δήμος εδώ και 3 χρόνια και να γνωρίζει τις δυνατότητές του.

Η κ. Υπουργός επισκέφθηκε όλους τους χώρους του διώροφου κτιρίου και εντυπωσιάσθηκε από το τι υπάρχει και το οποίο μένει αναξιοποίητο. Ανέλαβε να μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί να για να μπει το Κέντρο το συντομότερο δυνατόν σε μια σωστή λειτουργία.

Επίσης ανέφερε ότι θα δώσει άμεσα οδηγίες να ανοίξει για τις ώρες εργασίας η εξωτερική πύλη που είναι κλειστή και δείχνει το Κέντρο αφιλόξενο προς τους επισκέπτες του.

Ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε στην Υπουργό Υγείας τις ευχαριστίες του για την άμεση επίσκεψή της μετά την επιστολή που της απέστειλε και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι με τις ενέργειές της θα μπει το Κέντρο επιτέλους σε σωστή λειτουργία.

Ο Δήμαρχος έθεσε και το θέμα της ανάγκης λειτουργίας μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στην Αθηένου, ώστε να μην κινδυνεύουν συνέχεια ανθρώπινες ζωές και η κ. Υπουργός υποσχέθηκε να το εξετάσει με τους αρμόδιους.