Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Επίσκεψη του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς κ. Ηλία Λεοντάρη στον Δήμο Αθηένου

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστρατηγος Ηλίας Λεοντάρης πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 προγραμματισμένη επίσκεψη στον Δήμο Αθηένου, που έγινε στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 6ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Συνταγματάρχη (ΠΖ) Δημήτριο Πυρογιάτη, τον Διοικητή του 62 ΤΕΘ και ομάδα επιτελών του. Τον Αρχηγό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Παστού και τη Δημοτικό Γραμματέα κ. Νατάσα Γεωργίου Καρούσιου, καθώς και τον Υπεύθυνο του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαιτέρως φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλάχθηκαν απόψεις και εισηγήσεις για επίλυση προβλημάτων που παρατηρούνται στην περιοχή της Αθηένου.

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, στην οποία ο Δήμαρχος Αθηένου έδωσε δώρο στον κ. Αρχηγό ένα βιβλίο για την Ιστορία και την Κοινωνία της Αθηένου, ενώ ο Αρχηγός του έδωσε αναμνηστικό δώρο της Εθνικής Φρουράς, για ανάμνηση της επίσκεψής του στον Δήμο Αθηένου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου και θαύμασε τις εξαιρετικές συλλογές του Μουσείου, την Αρχαιολογική, τη Θρησκευτική και την Εθνογραφική Συλλογή, σε παρουσίαση που έγινε από την Έφορο του Μουσείου κ. Νόνη Παπουή.

Η επίσκεψη του Στρατηγού Λεοντάρη ολοκληρώθηκε με διευρυμένη συνάντηση  με συμμετοχή Εθνοφύλακων του Δήμου Αθηένου οι οποίοι επέδωσαν στον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς αναμνηστική πλακέτα.