Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Αντζέντα της Πόλης

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Events

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ου Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων

07/10/2018

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018
Χώρος: Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο

Φορείς / Άτομα: Δήμος Αθηένου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 2o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το 2017 το 1ο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων «Η Αθηένου στο πιάτο σας», το οποίο προσέλκυσε 8.000 – 10.000 επισκέπτες,  ο Δήμος  Αθηένου θα πραγματοποιήσει το 2ο  Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο στην Αθηένου.

Στόχος παραμένει  η προβολή και η ανάδειξη όλων των Αθηενίτικων προϊόντων, παράλληλα με την εκμάθηση και τη διάδοση της παράδοσης του τόπου μας μέσω βιωματικού τρόπου, αφού οι επισκέπτες  θα έχουν την ευκαιρία, πέρα από το πλούσιο κέρασμα, να παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος στην παραδοσιακή παρασκευή  ψωμιού, χαλλουμιού, γλυκού του αμυγδάλου, τραχανά, Αθηενίτικου κεντήματος και άλλων και να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν Αθηενίτικα προϊόντα.

Το Φεστιβάλ θα αρχίσει στις 11.00 το πρωί και θα διαρκέσει όλη τη μέρα. Θα περιλαμβάνει ποικίλες πολιτιστικές, καλλιτεχνικές  και άλλες δράσεις. Ενδεικτικά αναφέρεται η προετοιμασία φαγητού από σεφ, η δωρεάν παραχώρηση υγιεινού προγεύματος σε μικρά παιδιά, συμβουλές από διατροφολόγους, παρουσίαση χορών από τους Πολιτιστικούς Ομίλους του Δήμου και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Αθηενίτη τραγουδιστή Σταύρο Κωνσταντίνου κ .ά.

Μέσω της διοργάνωσης ο Δήμος Αθηένου στοχεύει και φέτος  στην προσέλκυση ντόπιων και ξένων επισκεπτών και συνάμα στην ανάδειξη του πρωτεύοντα ρόλου που διαδραματίζει η  Αθηένου στην παραγωγή προϊόντων, στην προσφορά ποιοτικού φαγητού και γενικότερα στην ανάπτυξη της κυπριακής γεωργοκτηνοτροφίας και των προϊόντων της.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή, ο οποίος θα παραστεί και θα τελέσει τα εγκαίνια.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
07/10/2018

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
07/10/2018