Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Αντζέντα της Πόλης

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Events

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας 2023 – Ραντεβού στον αρχαιολογικό χώρο Μάλλουρα – Αθηένου!

18 Ιουνίου

Η δράση θα ξεκινήσει με μια ποδηλατική διαδρομή, με σημείο αφετηρίας το Γυμνάσιο Αθηένου στις 6.00μ.μ. Οι ποδηλατιστές θα κατευθυνθούν νοτιοδυτικά της κατοικημένης περιοχής, διανύοντας μια ωραία διαδρομή ανάμεσα σε γεωργικά τοπία. Φτάνοντας στον αρχαιολογικό χώρο Μάλλουρα – Αθηένου, ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς θα χαιρετίσει την εκδήλωση.

Ακολούθως, ο Διευθυντής του πανεπιστημιακού πολυκλαδικού προγράμματος «Athienou Archaeological Project» Δρ Μιχάλης Τουμάζου θα παρουσιάσει τον χώρο με τους τάφους, θα μιλήσει για τις ανασκαφές του ιερού και άλλων τμημάτων της αρχαίας πόλης και την ιστορία που διαδραμάτισε από την Ύστερη Γεωμετρική Εποχή μέχρι την Τουρκοκρατία, τις ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν από διάφορες ομάδες, καθώς και τις πέρα των 30 χρόνων έρευνες και ανασκαφές στον χώρο από το πρόγραμμα που διευθύνει.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις προς τον Δρ Τουμάζου.

Η δράση θα ολοκληρωθεί με επιστροφή των ποδηλατιστών στο σημείο εκκίνησης.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Ιουνίου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Ιουνίου