Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Εκδηλώσεις για 06/07/2022

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις για 06/07/2022

Εκδηλώσεις Search and Views Navigation

Εκδήλωση Views Navigation

20:30

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ

6 Ιουλίου @ 20:30

6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΑ ΩΡΑ 8:30 μ.μ ΧΩΡΟΣ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Μάθετε περισσότερα »

12:00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ THΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣTHN ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

6 Ιουλίου @ 12:00

6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ THΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣTHN ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΩΡΑ :12:00 μ.μ ΚΑΛΛΙΝΙΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΘΗΕΝΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΔΗ

Μάθετε περισσότερα »