Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Γραμμη του Δημότη

Αγαπητέ Δημότη,

Ο Δήμος Αθηένου, στα πλαίσια των προσπαθειών του για βελτίωση της αποτελεσματικότητας στη λειτουργία του έχει θέσει σε λειτουργία τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

Μέσω της ανοιχτής αυτής γραμμής επικοινωνίας, στόχος μας είναι η καθημερινή σχέση των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηένου και η εύκολη αλλά και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση τους.

Στη Γραμμή του Δημότη μπορείτε να καλείτε με μηδενική χρέωση, προκειμένου να:

  • εκφράσετε κάποιο αίτημα,
  • κάποιο παράπονο,
  • να αναφέρετε μια βλάβη (ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού, θέματα καθαριότητας, πρασίνου, περιβάλλοντος, προβλήματα στο οδικό δίκτυο κτλ),
  • να κάνετε κάποια εισήγηση,
  • να ενημερωθείτε για θέματα τοπικής επικαιρότητας
  • και γενικά αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά το Δήμο Αθηένου.

Η Γραμμή του Δημότη είναι διαθέσιμη για την εξυπηρέτησή σας καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 07:30π.μ. – 15:00.

Η Γραμμή του Δημότη είναι μια χρήσιμη υπηρεσία τα αποτελέσματα της οποίας και η ανταπόκριση του Δήμου στις δικές σας ανάγκες, εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σας συμμετοχή και συνεργασία.

Με αργά και σταθερά βήματα προχωρούμε σε μια ανοικτή, συμμετοχική, δημοκρατική διαδικασία και περιμένουμε τους πολίτες να συνεργαστούν μαζί μας για μια καλύτερη Αθηένου!