Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ-3

Χαράς ευαγγέλια για τους ενοίκους και το προσωπικό της Δημοτικής Στέγης Ενηλίκων Αθηένου, αλλά και όλους τους Αθηενίτες. Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 είχαν ληφθεί 78 δείγματα για έλεγχο σε σχέση με τον Κορωνοϊό Covid-19 από όλους τους ενοίκους και όλο το νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό της Δημοτικής Στέγης, από συνεργείο των Ιατρικών Υπηρεσιών. Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Απριλίου 2020 έγινε ενημέρωση και για τα τελευταία δείγματα. Το αποτέλεμα είναι ότι και τα 78 δείγματα βγήκαν αρνητικά!!!

Ως Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΣΚΕ Αθηένου εκφράζω τη χαρά μου και τη μεγάλη ικανοποίησή μου για το αποτέλεσμα. Παράλληλα ευχαριστώ θερμά όλο το νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό της Δημοτικής Στέγης για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη Δημοτική Στέγη και στους ηλικιωμένους μας.

Έχω πάρει ξανά από όλους τους εμπλεκόμενους τη διαβεβαίωση ότι ο Πρόεδρος, η διεύθυνση και όλο το προσωπικό της Δημοτικής Στέγης θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για προστασία τόσον των ιδίων, αλλά κυρίως των ενοίκων της Στέγης και θα συνεχίσουν να υπερβάλλουν εαυτό για το καλό της Στέγης και των ενοίκων της.

Σας καλώ όλους να μείνουμε σπίτι και τότε θα νικήσουμε σίγουρα τον επικίνδυνο εχθρό!!!