Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ 2020 – 2021 ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΦΑΝΙΟΥ  – ΛΟΥΡΟΥΤΖΙΗΝΑΣ – ΑΘΗΕΝΟΥ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ 2020 – 2021 ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Η Επιτροπή Ομαδικής Καλλιέργειας ενημερώνει τους δικαιούχους που λαμβάνουν μέρισμα για τις κατεχόμενες περιουσίες τους, ότι σύντομα  θα ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος για τη χρονιά 2020-2021, με κατάθεση στους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς κάθε αιτητή.

Καλούνται οι δικαιούχοι που δεν έχουν παραδώσει τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού (αριθμό ΙΒΑΝ), να τα παραδώσουν άμεσα ιδιοχείρως στα γραφεία του Δήμου κατά τις εργάσιμες ώρες 7:30π.μ. – 15:00 καθημερινώς ή με αποστολή στο φαξ αρ. 24522333 ή ηλεκτρονικά στο operations@athienou.org.cy

Αναφέρεται ότι όσοι δεν συμμορφωθούν, δεν θα μπορεί να τους καταβληθεί το μέρισμα που τους αναλογεί για το έτος 2020-2021.