Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2020 ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, συγχαίρει θερμά τη γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (Ε.Ν.Α.) για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και τις επιτυχίες της, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στον ημιτελικό Κυπέλου με τη γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης των Λατσιών και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στον τελικό Κυπέλου με τη γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης της Αραδίππου, με τις οποίες κατέκτησε το Παγκύπριο Κύπελο γυναικών στη χειροσφαίριση.

Ο Δήμαρχος αναφέρει ότι η μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Αθηένου έγινε κατορθωτή λόγω της σοβαρής δουλειάς που επιτελείται στην ομάδα και της πίστης και της μεγάλης προσπάθειας των παικτριών, που σπαταλώντας από τον ελεύθερό τους χρόνο και πολλές φορές στερούμενες την οικογενειακή θαλπωρή, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις και στους αγώνες για επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννο Ιωάννου για τη δουλειά που επιτελεί, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις παίκτριες και τους επιλύει όλα τα παρουσιαζόμενα προβλήματα.

Ο Δήμος Αθηένου και ο ίδιος προσωπικά αναφέρει θα συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα και να την στηρίζουν με όλους τους δυνατούς τρόπους, για να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και του ευ αγωνίζεσθαι.