Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ψηλό επίπεδο του εθελοντισμού της Αθηένου, δύο εθελοντές μας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κολιάς και ο εθελοντής και μέλος σε διάφορες Επιτροπές του Δήμου κ. Κωνσταντίνος Καρεκλάς, αφού είδαν κάποιο δρόμο στην κατοικημένη περιοχή του Δήμου γεμάτο σκουπίδια, ζήτησαν από τον Επιστάτη του Δήμου και τους προμήθευσε με σακούλες και διευθέτησαν μόνοι τους την περισυλλογή των σκουπιδιών το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαΐου 2020. Η πράξη τους είναι σίγουρα αξιέπαινη και εύγε στους δύο νέους μας, που σίγουρα θα γίνουν παράδειγμα και σε άλλους για παρόμοιες ενέργειες.

Βέβαια, ας μην ξεχνούμε ότι «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά». Και όλοι ας σταματήσουμε να πετάμε τα σκουπίδια και να ρυπαίνουμε τους δημόσιους χώρους! Ας χρησιμοποιούμε καλάθους σκουπιδιών και το Πράσινο Σημείο και ας κρατήσουμε την Αθηένου μας καθαρή.