Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

«Ώρα της Γης 2018» Σε αυτή την Ώρα της Γης, Βοηθούμε τη Γη!

Ο Δήμος Αθηένου, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της παγκόσμιας εθελοντικής εκστρατείας «Ώρα της Γης», που γίνεται για την προστασία του πλανήτη μας, συμμετέχει για άλλη μια φορά στην εκστρατεία. ενισχύοντας το μήνυμα ότι ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να συμβάλει και να βοηθήσει.

Η εκστρατεία αυτή συντονίζεται από το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και τη Νεολαία των Οικολόγων.

Η εκδήλωση «Ώρα της Γης 2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, για 60 λεπτά από τις 8:30μ.μ. μέχρι και τις 9:30μ.μ. και καλείστε όλοι όπως σβήσετε τα φώτα, ως ένδειξη υποστήριξης και συμμετοχής στην εκστρατεία.

Η μικρή αυτή ενέργεια είναι σημαντική και δίνει το μήνυμα της δράσης, αλλά και της ελπίδας για σωτηρία του πλανήτη μας. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την κλιματική αλλαγή και να συμβάλουμε στην προστασία της γης.