Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Παγκύπριο Σχέδιο δωρεάν σήμανσης σκύλων

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνέχεια της Απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου και σχετικής ανακοίνωσης από το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, συμμετέχει στην εφαρμογή του «Σχεδίου δωρεάν σήμανσης και εγγραφής σκύλων», το οποίο θα διαρκέσει από 1η Αυγούστου μέχρι 30 Νοεμβρίου 2019.

Σκοπός του σχεδίου είναι η μαζική σήμανση σκύλων και κατ’ επέκταση η διευκόλυνση εντοπισμού των ιδιοκτητών σκύλων που έχουν εγκαταλειφθεί ή χαθεί και αφορά  όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να σημάνουν τους σκύλους τους. Στο μέτρο αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που είναι κηδεμόνες σκύλων.

Για σκοπούς διευκόλυνσης των δημοτών μας  που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Σχέδιο θα διευθετηθούν επί τόπου επισκέψεις Λειτουργών των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για τη σήμανση σκύλων, νοουμένου ότι θα βρεθούν  50 και πλέον σκύλοι για σήμανση.  Γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου Αθηένου, στη δωρεάν γραμμή επικοινωνίας του δημότη 24524004, για να αναφέρουν το ενδιαφέρον τους.

Σε περίπτωση που δεν βρεθούν 50 και πλέον σκύλοι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, τις μέρες Τρίτη και Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 1 μ.μ., στα ακόλουθα Επαρχιακά Κτηνιατρικά Γραφεία και Σταθμούς:

  • Επαρχιακό Κτηνιατρικό Γραφείο Λευκωσίας (22805241)
  • Επαρχιακό Κτηνιατρικό Γραφείο Λεμεσού (25819512)
  • Αγροτικός Κτηνιατρικός Σταθμός Αυδήμου (25814326)
  • Επαρχιακό Κτηνιατρικό Γραφείο Λάρνακας (24821275/24821276)
  • Αγροτικός Κτηνιατρικός Σταθμός Σκαρίνου (24322358)
  • Επαρχιακό Κτηνιατρικό Γραφείο Πάφου (26821261)
  • Αγροτικός Κτηνιατρικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς (26815226)
  • Επαρχιακό Κτηνιατρικό Γραφείο Αμμοχώστου (24824555)

Κατά την επίσκεψη για διενέργεια της σήμανσης, ο ιδιοκτήτης του σκύλου θα πρέπει να προσκομίζει την ταυτότητά του και το επικαιροποιημένο βιβλιάριο υγείας του σκύλου του.

Καλούνται όλοι οι κάτοχοι σκύλων που δεν έχουν προχωρήσει με τη σήμανση και την εγγραφή του σκύλου τους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου Αθηένου για συμμετοχή στο Παγκύπριο αυτό Σχέδιο σήμανσης, το οποίο είναι δωρεάν. Ακολούθως θα πρέπει να προβούν σε έκδοση άδειας κατοχής σκύλου από τον Δήμο Αθηένου, ως οι πρόνοιες του Περί Σκύλων Νόμου, Ν.184 (Ι)/2002.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                                      1 Αυγούστου 2019